Posted on

Bohužel se jedná o mléko, jak ukázaly norské studie. Ten, kdo pije více mléka denně, snadněji podléhá rakovině prsu, než osoby, které denně vypijí pod tři sklenice tohoto bílého moku…
Řeč není pouze o ženském pohlaví, rakovinou prsu disponují rovněž muži. V posledních letech se tato nemoc hojně rozšířila, což je alarmující informace, která podpořila vznik odborných analýz. Ukázalo se, že mléko urychluje vznik a vývoj nádorů a rakovinných buněk v našem těle…
Jak se ukázalo, rakovina prsu se objevuje zejména v zemích, které disponují přední spotřebou mléka. Je to Finsko, Švédsko, Velká Británie, Kanada a Amerika. V zemích, které mléku absolutně neholdují, se na druhou stranu rakovina prsu absolutně nevyskytuje.
Smutným faktem je, že nepožíváme stoprocentně přírodní mléko od krav, ale chemicky upravený mok, který obsahuje syntetické doplňky, kterými se mléko dávkuje. Takto upravené mléko pak má zásadní vliv na naše hormony a zvyšuje se karcinogenní bujení.
Samozřejmě jen o mléku to není, můžeme se podívat také na umělý cukr, ale i pravý cukr a na jeho produkty. Na maso, zamořené konzervanty a chemickými látkami na podporu růstu, chutě či barvy. Opomenout nelze také ovoce a zeleninu se všemi svými pesticidy.

Zdroj: naturalhealingmagazine.com/this-drink-causes-breast-cancer-but-we-still-consume-it-daily/